Restaurointikohteita juuri nyt

Tältä sivulta voit lukea kuulumisia ja seurata missä teemme entisöintitöitä tällä hetkellä. Konservoinnin toimialue on laaja ja restaurointikohteet mielenkiintoisia. Vanhat restauroitavat rakennukset ovat toinen toistaan kauniimpia tai huonommassa kunnossa.


Taloyhtiön ikkunoiden kunnostus

Pori

Tampereen, Mäntän ja Helsingin entisöintien välillä oli pari viikkoa taukoa ja ehdimme hengähtää Porissa. Kesän 2015 ja 2016 aikana olemme kunnostaneet vanhan puutalon ulkopuolisia ikkunoita, joita on yhteensä noin 300. Tämä ikkunoiden kunnostusprojekti on ollut erilainen, koska käytännössä yhden tai kahden asiakkaan sijasta yhdestä entisöintikohteesta onkin tullut kymmeniä asiakkaista. Nimet menee sekaisin...

Arvorakennuksen ikkunoiden restaurointi

Mänttä 2. Arvorakennuksen restaurointi jatkuu.

Puhumme Mänttä 2 projektista, koska lähdimme Mänttään kunnostamaan Serlachius museon rakennuksen ikkunoita ja patsaita, mutta työt aina vain jatkuivat mäntässä :). Mänttä 2 restaurointiprojektiin kuuluu arvorakennuksen tammi-ikkunoiden restaurointi ja alkuperäisen kaltaisen pintakäsittelyn palautus. Tältä kesää työt alkavat kuitenkin jo olemaan lopuillaan. Enää tarvitaan muutama lakkakerros, kunhan kelit sen sallivat.

Työmaa-aikainen dokumentointi

Porin teatterin työmaa-aikainen dokumentointi

Tällä hetkellä teemme Porin teatterin työmaa-aikaista dokumentointia. Vanhan rakennuksen purkutöiden yhteydessä paljastuu aina joitain yllätyksiä ja meidän tehtävänämme työmaalla on dokumentoida nämä uudet historiatiedot.

Selaa referenssejä